Freelance Magento expert

Op zoek naar een freelance Magento expert met een brede kennis en ervaring op het gebied van e-commerce? Met inmiddels een ruime 4 jaar aan Magento ervaring en het werken aan meer dan 35 webshops ken ik de functionaliteit van Magento inmiddels door en door.

Beschikbaar voor het opzetten van geheel nieuwe webshops maar ook voor het installeren van bijvoorbeeld een betaalmodule of het maken van aanpassingen in een bestaand ontwerp.

Enkele voorbeelden waarvoor ik te benaderen ben,

Breed inzetbaar dus! Momenteel ben ik 1 dag per week inzetbaar voor Magento oplossingen en ontbreekt het mij dus de tijd om complexe maatwerk oplossingen te kunnen aanbieden. Voor dergelijke opdrachten heb ik echter wel betrouwbare en ook betaalbare “collega’s” in mijn netwerk welke benaderd en ingezet kunnen worden voor dergelijke projecten, de vraag stellen heeft dus altijd zin!

Mij inhuren voor een opdracht of meer informatie? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vink de selectiebox rechts uit voor u het formulier kunt verzenden (anti spambot)