Woocommerce vs Magento

Reind -
Geschatte leestijd: +/_ 12 minuten

Conclusie

 

Reind -
Geschatte leestijd: +/_ 12 minuten

2 Reacties

 1. Corne
  Interessant artikel! Wij hebben zelf gekozen voor Wordpress ivm de snelheid waarmee zaken ontwikkeld kunnen worden. Komend vanaf een Magento 1 webshop hebben wij de keuze destijds gemaakt om niet opnieuw voor Magento te kiezen toen versie 2 uit kwam.

  Teveel kinderziektes en maatwerk oplossingen waren bij onze V1 webshop een kostbare zaak. Woocommerce voldoet voor ons prima (relatief kleine webshop met een paar 100 producten) en de kosten zijn veel beter te beheersen.
  • R2D2
   Ik neem aan dat je de kinderziektes in V2.x bedoeld? versie 1.9.x was/is een stabiele versie, snel en behoorlijk uitgekristalliseerd door de jaren heen.

   Wat betreft de tijd die maatwerkoplossingen met zich mee brengen, ik kan me hier inderdaad wel deels in herkennen. Natuurlijk heeft het te maken met de kwaliteit van de developer welke er aan werkt maar Magento is inderdaad een stukje lastiger.

   Stuk is trouwens nog niet helemaal af (zoals je misschien ook al wel gezien had ;-)), mocht je nog aanvullingen hebben hoor ik het graag!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *